Cursul de vară Jubilate,pas cu pas

Totul a început în anul 2012 din dorinţa de a mai participa la un atelier coral cu Ken Tucker, cel din anul 2009 organizat la Oradea a avut pentru mine un impact foarte mare! Nu mi-aş fi putut imagina că în două zile,cca. 300 de oameni care nu se cunosc pot învăţa minim 5 piese corale complexe şi pot cânta împreună..

Dar Cursul de vară oferă şi alte ateliere pentru diferite abilităţi ,pentru începători şi avansaţi. În cei 7 ani ,am ales să particip la cursurile de Canto,Teoria muzicii fără durere, Închinarea-esenţă  şi creativitate, Blockflote începători iar apoi Blockflote avansaţi.

 

 

2012-2018, judeţul BIHOR-şapte ani BUNI cu Fundaţia Jubilate la Cursurile de vară de la Şelimbăr.

În anul 2017 ,fidelitatea şi perseverenţa ne-a  fost răsplătită cu un bonus : participarea împreună cu Credo Tv la înregistrarea video a pieselor corale din culegerea  de imnuri Jubilate vol.II şi lansarea acestui volum la Sibiu iar apoi,în 2018, în alte oraşe din ţară: Cluj, Bistriţa, Iaşi, Suceava, Bucureşti ,Timişoara.

 

 

Pe lîngă organizarea impecabilă şi seriozitate,atmosfera de comuniune a rămas pentru mine un model  de Alianţă Evanghelică funcţională.Oamenii din Echipa Jubilate ,,au pariat pe Cristos” şi toate celelalte aspecte denominaţionale caracteristice cultului neoprotestant au devenit secundare.

Ce va urma??Probabil vom ajunge în noi oraşe şi dialogul ecumenic se va extinde .  Abia aştept!

Segmentul de drum parcurs de mine este scurt,poți afla mai multe detalii despre Fundația Jubilate pe site:https://jubilate.ro/ro/despre-jubilate.aspx

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s